Agenda

Dansen met Janssen!

Na dagenlang feesten tijdens carnaval is het tijd om bij te komen en af te kicken. Maar dat betekent niet dat het feest voorbij is! Kom naar onze gezellige feestavond met de beste 70’s hits en feestnummers gepresenteerd door niemand minder dan Roy Janssen!

📅 Datum: 17 februari 2024
🕘 Tijd: Vanaf 21:00 uur
📍 Locatie: Perron Deurne 🚂

#Carnaval #Feestavond #70sHits #RoyJanssen #PerronDeurne #Feest #Dansen #weekend #saterday

Bierproeverij vd Hei

Zoals je misschien al wist hebben ze in de Sint Jozef maar liefst 2 nieuwe lokale Tripel Bieren!

 

Vette Haren Tripel van stichting Vette Haren.
Een lekker krachtig biertje met volle smaken, 8,5

“Hoefijzer tripel” van Ons Heise Trots 
Hoefijzer triple is een hoppige triple van 8,3% met een vleugje zoethout smaak. 

Vanaf heden tot aan de elfde van de elfde 2023 “Bierproeverij van de Hei”. Bij ons Perron Deurne proef je de 2 speciaal bieren van Heise bodem en maak uw keuze.

WieOwie heeft de lekkerste triple op de kaart gezet. Is het de “Hoefijzer triple” van Ons Heise Trots of de vette haren triple van stichting Vette Haren.

Vacature:

Vacature: Medewerker Bar en Bediening  Ben jij een enthousiaste en gastvrije persoonlijkheid? Heb je affiniteit met zowel barwerkzaamheden als bediening? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken als Medewerker Bar en Bediening bij Perron Deurne.

Functieomschrijving:
Jij bent het gezicht voor onze gasten op het terras, in de serre en het cafè. Je houdt je bezig met het aannemen van bestellingen, het bereiden en serveren van dranken en gerechten en het afrekenen met de gasten.
Ook ben je bereid om overige voorkomende activiteiten uit te voeren, zoals opruim- en schoonmaakwerkzaamheden. 

Verantwoordelijkheden:

  • Gasten verwelkomen 
  • Opnemen van bestellingen en zorgen voor een vlotte service
  • Serveren van gerechten en drankjes volgens onze standaarden
  • Adviseren van gasten over het menu en drankkeuzes
  • Zorgen voor een schone en nette omgeving
  • Bereiden van drankjes aan de bar, zoals cocktails, koffie en frisdranken
  • Afrekenen en verwerken van betalingen
  • Actief meehelpen met het schoonmaken en opruimen 

Functie-eisen:

  • Ervaring in de horeca, zowel in bediening als achter de bar, is een pluspunt maar niet noodzakelijk
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en gastgerichte houding
  • Stressbestendig en in staat om goed te presteren tijdens drukke momenten
  • Teamspeler die ook zelfstandig kan werken
  • Kennis van dranken en cocktails is een voordeel
  • Flexibel inzetbaar, ook in de avonden en weekenden
  • Representatief voorkomen en een verzorgde uitstraling

Wat bieden wij:

  • Een gezellige werkomgeving
  • Mogelijkheid om je horeca-ervaring verder te ontwikkelen
  • Marktconform salaris en goede fooi-regeling
  • Flexibele werktijden die in overleg worden vastgesteld
  • Vaste dagen/avonden mogelijk 

Herken jij jezelf in deze omschrijving en ben je klaar om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar info@perrondeurne.nl je mag ook gewoon een keer binnenlopen of bellen 🙂 en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onderdeel van ons team!