Agenda

2 juni - Kermis matinee met Duo Go For It

🎡 Kermis in Deurne – Wij Trakteren een kop koffie/thee en vlaai! 🎉
 
Het is kermis in Deurne en dat vieren we ook bij Perron Deurne!
De eerste 100 gasten krijgen GRATIS een kop koffie, thee en vlaai 🍰 tijdens de matinee vanaf 13.00 uur. Geniet van de gezellige sfeer met live muziek van Duo Go for It!
 
📅 Datum: 2 juni 2024
🕐 Tijd: Vanaf 13.00 uur
📍 Locatie: Perron Deurne
 
Mis deze feestelijke middag niet en kom genieten van heerlijke traktaties en live muziek! 🎠🍰🎶
 
#KermisInDeurne #PerronDeurne #WijTrakteren #Feestje #GRATISkoffie
 
Kom jij ook langs? Tot dan! 🌟
 

8 juni - Jacqueline vd Griend & Cash On Delivery!

De Nederlandse countryband Cash on Delivery komt na 10 jaar weer bij elkaar voor een optreden met voormalige zangeres Jacqueline van der Griend.

In de jaren 90 heeft Cash on Delivery zijn roots in de Europese countryscene gevestigd en was de band gedurende 15 jaar toonaangevend in dit genre. Ze brachten eigen albums uit, speelden prachtige covers en hadden zelfs een eigen fanclub.

Ervaar zelf of de chemie weer compleet is en geniet van een uniek countryoptreden.

Vanwege een beperkt aantal plaatsen wordt een intieme sfeer gecreëerd, daarom is er een kaartverkoop geopend. Zorg ervoor dat je er op tijd bij bent.

Tickets zijn te bestellen online : € 7.50 per ticket 
Deurverkoop (indien mogelijk) € 15.00 

Aanvang 21.00 uur

Nederlandse countryband nu weer samen aan het werk te zien met voormalig zangeres Jacqueline van der Griend aka Jacky.

Cash On Delivery, afgekort C.O.D., is een band die al sinds de jaren ’90 zijn wortels diep heeft gevestigd in de Europese countryscene. Dit d.m.v. eigen optredens alsmede het begeleiden van artiesten in binnen- en buitenland.
Ook na de komst van zangeres Jacqueline van der Griend in 1998 bleven zij toonaangevend in dit genre, gesteund door een fanclub.
Gedurende de opvolgende 15 jaar werd er lief en leed en vooral veel muziek gedeeld onder deze groep vrienden. Er werden maar liefst 3 albums uitgebracht, met name met eigen werk maar aangevuld met enkele hele fijne covers.
Bassist Ad Welten schreef bijvoorbeeld het prachtige ‘No More You’. Later bekroond met enkele awards en vaak verzocht. Daarnaast bleek ook ‘Go On Be That Way’ van Wim en Jacqueline (en R. Mensies) een mooi succes op nationale radio en werd het bekroond met ‘Beste Song’. Naast deze Award won de band meerdere malen DCMA awards voor Beste Band, Beste Album, Beste Zanger, Beste Instrumentalist en Beste Zangeres.
Na een langere periode van gescheiden wegen tussen Jacqueline en C.O.D., maar elkaar niet uit het oog te hebben verloren, dient de mogelijkheid zich weer aan om samen te werken en de krachten te bundelen. Herinneringen komen weer boven, oud (eigen) repertoire wordt aangevuld met nieuwe ideeën en alles wordt muzikaal kundig vormgegeven met een fijne ritmesectie, meerstemmige zang, sfeervolle steelpartijen en authentiek gitaarwerk.
De eerste berichten op de Socials worden zeer positief ontvangen en zowel de band als de mensen zijn weer benieuwd naar het samenspel!

Zang, Jacqueline van der Griend  Jacqueline van der Griend alias Jacky volgde Ilse DeLange op als leadzangeres in Nederlands nummer één countryband Cash On Delivery. En dat deed ze met verve. Maar liefst zes keer won ze bij de Dutch Country Music Association de prijs voor beste countryzangeres van Nederland. Een prestatie om trots op te zijn. Solo-optredens tijdens het gerenommeerde CMA Festival in Nashville en een succesvolle deelname aan The Voice Of Holland maakten duidelijk dat haar mogelijkheden heel ver reiken. Ze tekende als solo-zangeres een contract bij Vosound Records, het platenlabel van Jan Smit. Haar album Living in A Lovesong heeft veel aandacht gekregen van de media. En behaalde een mooie plek in de album top 100. De titelsong en het aanstekelijke I Don’t Want To verschenen als singles en werden gedraaid op een groot aantal regionale zenders, oa op 100%NL en op Radio 2. Laatstgenoemde zender verkoos Jacky bovendien als Radio 2 Talent. Doordat Jan Smit haar vroeg om als ‘special guest’ mee te gaan op zijn theatertour, hebben enorm veel mensen haar ook live aan het werk kunnen zien in het theater. Ze deelde het podium met oa Jan Smit, Nick en Simon, de 3J’s, Ilse de Lange, Waylon, Ruud Hermans en Jan Akkerman. Na de shows met Jan Smit trok Jacky het land door met de Country Theater Tour genaamd “Country Café ”.
Afbeelding7
Zang en gitaar, Wim van de Vliert  Wim is een zanger/gitarist die zowel met zang als gitaar indruk maakt met een eigen geluid. Qua kleuring en speelstijl zijn er zeker ook Vince Gill invloeden te horen, maar zoals Wim aangeeft, die is er maar 1 en het mooie is verschillende muziekstijlen bij elkaar te kunnen laten komen. Verschillende malen genomineerd in diverse categorien van de DCMA ontving hij o.a. de award voor Zanger van het Jaar. Naast een hoofdrol in COD is hij zien in de Eagles Tribute Band, met de band Weer, Nashville Night theater shows, Pam MacBeth en begeleidde hij artiesten als bijvoorbeeld Steve Wariner, Danny Vera, Rob Crosby, Ruud Hermans, Heather Myles, Jimmy Lafave en Grant en Forsyth.
Afbeelding5
Drums, Marc Eshuys Het jongste lid van COD. Hij heeft een ervaring opgebouwd die ongeëvenaard is. Hij houdt van het no-nonsense countryrepertoire. Speelt drums in grote musicals als Rocketman, Soldaat van Oranje, en bij artiesten als Alphonzo Johnson, John Scofield, Michael Brecker, Kenny Kirkland, Daryl Jones, Jimmy Somerville, Lois Lane, The Weather girls, Jan Akkerman, Eef Alberts, Randy Crawford , Attila Zoller, The Three Degrees, The Tramps en Tavares.
Afbeelding6

Bas en backing Vocals, Ad Welten
Naast zijn dagelijkse werk als gitaardocent is Ad een countrybassist met hart en ziel. Ad maakte lang deel uit van de de Ruud Hermans Band, later Tulsa, en maakte naam als beste countrybassist van Nederland. Hij is een veelgevraagd bassist voor vele evenementen en producties. Ad is de muzikaal leider van COD. Hij weet liedjes te schrijven (o.a. No More You) en te arrangeren qua zang (koorwerk). Hij zorgt ervoor dat de bandleden al hun individuele kwaliteiten naar voren brengen. Ook geweldig op de contrabas!

Afbeelding3
Pedal steelgitaar, Johan Jansen Johan is een veelgevraagd steelgitarist op cd-opnames. Naast zijn vele studiowerk is Johan ook pedal steel gitaardocent en organisator van het jaarlijkse Steeldays evenement. Hier komen onder zijn leiding de Europese steelgitaristen samen. Ook geeft hij internationale workshops. Nadat hij begon bij de Canyon Drive Band, later The Moonlight Riders, is hij vanaf het allereerste begin ook lid van Cash On Delivery. Johan heeft met veel artiesten samengewerkt, van Heather Myles tot Derek Trucks. Hij heeft vier solo-cd’s op zijn naam staan. Sinds 1995 werd hij elk jaar genomineerd voor Instrumentalist van het Jaar en hij won deze prijs ook in 2005.
Afbeelding9

Informatie:

Cash on Delivery heeft een aantal geweldige cd’s gemaakt, Deliverence, Looking for Credit en Echoes Of Leaving. Sommige songs zijn bovenaan de country-hitlijsten terechtgekomen.

Meer bekijken: 

https://youtube.com/watch?v=W8d91NxkmnM&feature=shared

https://youtu.be/xDVl3ql5uBo?si=XRVxdo7w3UJOC6jL

https://youtu.be/OYoZFhwJzxc?si=1ZQ_JgLaxJJJLwxl

 

 

 

Bierproeverij vd Hei

Zoals je misschien al wist hebben ze in de Sint Jozef maar liefst 2 nieuwe lokale Tripel Bieren!

 

Vette Haren Tripel van stichting Vette Haren.
Een lekker krachtig biertje met volle smaken, 8,5

“Hoefijzer tripel” van Ons Heise Trots 
Hoefijzer triple is een hoppige triple van 8,3% met een vleugje zoethout smaak. 

Vanaf heden tot aan de elfde van de elfde 2023 “Bierproeverij van de Hei”. Bij ons Perron Deurne proef je de 2 speciaal bieren van Heise bodem en maak uw keuze.

WieOwie heeft de lekkerste triple op de kaart gezet. Is het de “Hoefijzer triple” van Ons Heise Trots of de vette haren triple van stichting Vette Haren.

Vacature:

Vacature: Medewerker Bar en Bediening  Ben jij een enthousiaste en gastvrije persoonlijkheid? Heb je affiniteit met zowel barwerkzaamheden als bediening? Dan zijn wij op zoek naar jou om ons team te versterken als Medewerker Bar en Bediening bij Perron Deurne.

Functieomschrijving:
Jij bent het gezicht voor onze gasten op het terras, in de serre en het cafè. Je houdt je bezig met het aannemen van bestellingen, het bereiden en serveren van dranken en gerechten en het afrekenen met de gasten.
Ook ben je bereid om overige voorkomende activiteiten uit te voeren, zoals opruim- en schoonmaakwerkzaamheden. 

Verantwoordelijkheden:

 • Gasten verwelkomen 
 • Opnemen van bestellingen en zorgen voor een vlotte service
 • Serveren van gerechten en drankjes volgens onze standaarden
 • Adviseren van gasten over het menu en drankkeuzes
 • Zorgen voor een schone en nette omgeving
 • Bereiden van drankjes aan de bar, zoals cocktails, koffie en frisdranken
 • Afrekenen en verwerken van betalingen
 • Actief meehelpen met het schoonmaken en opruimen 

Functie-eisen:

 • Ervaring in de horeca, zowel in bediening als achter de bar, is een pluspunt maar niet noodzakelijk
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en gastgerichte houding
 • Stressbestendig en in staat om goed te presteren tijdens drukke momenten
 • Teamspeler die ook zelfstandig kan werken
 • Kennis van dranken en cocktails is een voordeel
 • Flexibel inzetbaar, ook in de avonden en weekenden
 • Representatief voorkomen en een verzorgde uitstraling

Wat bieden wij:

 • Een gezellige werkomgeving
 • Mogelijkheid om je horeca-ervaring verder te ontwikkelen
 • Marktconform salaris en goede fooi-regeling
 • Flexibele werktijden die in overleg worden vastgesteld
 • Vaste dagen/avonden mogelijk 

Herken jij jezelf in deze omschrijving en ben je klaar om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar info@perrondeurne.nl je mag ook gewoon een keer binnenlopen of bellen 🙂 en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onderdeel van ons team!