Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wij zijn Anita en Jan van den Eijnden en wonen in de Zeilberg, en hebben 3 dochters Pascalle, Bianca en Daniëlle, deze zijn intussen alle drie volwassen en samenwonend. De oudste 2 hebben hun stek al gevonden in de st. Jozef en de jongste komt hier ook per 1 juli naartoe. Jan heeft altijd in de bouw gewerkt en ook hebben wij in Zeilberg samen met veel plezier het gemeenschapshuis Den Draai beheerd, tot 2020.
Daarna heeft Jan nog wat projecten gehad in de bouw maar de omgang met de mensen misten we toch wel. Toen kwam Café ’t Turfke op ons pad. Na wat bezoekjes bij Tonny en Kikki, was het verder allemaal zo geregeld. Wij gaan een mooie uitdaging tegemoet en hebben wij er reuze zin in.

Wat willen wij gaan doen?

Voorlopig willen wij het bruin café voortzetten zoals het nu gaat en hopen wij alle klanten, clubs en verenigingen van dienst te kunnen zijn en blijven. Wel willen wij komende tijd het terras al vast meer open te stellen met koffie, gebak, drank en een kleine lunchkaart voor de lekkere trek die met de huidige faciliteiten uitvoerbaar is. Wij hopen u zo alvast kennis te laten maken met onze gastvrijheid. Later willen wij graag uit gaan breiden met een keuken en een afsluitbaar overdekt terras. Zodat wij onze toekomstvisie, namelijk lunch en diner café met behoud van bruin café voor de wijk te creëren. Hiermee zijn wij op papier al aan de gang, maar zijn natuurlijk afhankelijk van vergunningen ed. en dat heeft ook tijd nodig. Pas als alles compleet is kunnen wij de aanpassingen gaan doorvoeren. Wij hopen op een later tijdstip groots te kunnen heropenen met een geheel concept eten en drinken en genieten.

Hopelijk tot gauw, bij Perron Deurne
Jan en Anita

Café ’t Turfke wordt Perron Deurne 

 

Het is zover, vanaf 1 juli gaan wij Café ’t Turfke exploiteren onder de naam Perron Deurne, 

Wie zijn wij? 

Wij zijn Anita en Jan van den Eijnden en wonen in de Zeilberg, en hebben 3 dochters Pascalle, Bianca en Daniëlle, deze zijn intussen alle drie volwassen en samenwonend. De oudste 2 hebben hun stek al gevonden in de st. Jozef en de jongste komt hier ook per 1 juli naartoe. Jan heeft altijd in de bouw gewerkt en ook hebben we in Zeilberg samen met veel plezier het gemeenschapshuis Den Draai beheerd, tot 2020. 

Daarna heeft Jan nog wat projecten gehad in de bouw maar de omgang met de mensen misten we toch wel. Toen kwam Café ’t Turfke op ons pad. Na wat bezoekjes bij Tonny en Kikki, was het verder allemaal zo geregeld. Wij gaan een mooie uitdaging tegemoet en hebben we er reuze zin in. 
 

Wat willen wij gaan doen? 

Voorlopig willen wij het bruin café voortzetten zoals het nu gaat en hopen we alle klanten, clubs en verenigingen van dienst te kunnen zijn en blijven. 

Wel willen wij komende tijd het terras al vast meer open te stellen met koffie, gebak, drank en kleine lunchkaart voor de lekkere trek die met de huidige faciliteiten uitvoerbaar is. Wij hopen u zo alvast kennis te laten maken met onze gastvrijheid. 

Later willen we uit gaan breiden met een keuken en een afsluitbaar overdekt terras zodat wij onze toekomstvisie, namelijk lunch en diner café met behoud van bruin café voor de wijk te creëren. Hiermee zijn wij op papier al aan de gang, maar zijn natuurlijk afhankelijk van vergunningen ed. en dat heeft ook tijd nodig. Pas als alles compleet is kunnen wij de aanpassingen gaan doorvoeren. Wij hopen op een later tijdstip groots te kunnen heropenen met een geheel concept eten en drinken en genieten. 

Hopelijk tot gauw, bij Perron Deurne 

Jan en Anita